Garlanda de ganxet

Per fer aquest tutorial necessiteu:image

1.Llanes de colors

2.Ganxet

3.Tisores

Abans de començar repassem les tècniques que necessiteu saber per a aquest tutorial, cliqueu a sobre de les paraules per enllaçar-vos amb els vídeos, alguns dels vídeos que us pengem son en ànglès però lo important és la imatge:

1. Cadenenta (per començar s’ha de fer un nus correder, en anglès slip knot)

2.punt baix

3. Disminucions

La veritat és que navegant trobareu molts més patrons en anglès que en català o castellà així que properament farem un post amb les traduccions de les paraules angleses i també com llegir els patrons japonesos)

Som-hi doncs? Ja teniu el material?

Ronda 1. 10 cadenetes més 1 per girar (TOTAL 11 cad)

image

Ronda 2. Un punt baix als 8 primers començant pel segon des del ganxet i una disminució en els dos últims punts. TOTAL: 9 PUNTS i una cadena per girar

image image imageRonda 3. Gira la tira i fes un punt baix als 7 primers punts començant pel segon punt des del ganxet) i una disminució als 2 últims. TOTAL: 8 punts i una cadena per girar  (has de passar pels dos fils de la tira per a que el triangle quedi més consistent, com a la imatge).

imageRonda 4: Gira i fes un punt baix als 6 primers punts (començant pel 2n des del ganxet)  i una disminució als 2 últims. TOTAL: 7 PUNTS i una cadena per girar

imageR5: Gira i fes un punt baix als 5 primers punts (començant pel  2n des del ganxet) i una disminució als dos últims punts. TOTAL 6 PUNTS  i una cadena per girar.

R6. Gira. Un punt baix als 4 primers punts (començant pel 2n des del ganxet) i una disminució als dos últims punts. TOTAL 5 PUNTS i una cadena per girar.

R7. Gira. Un punt baix als 3 primers punts (començant pel 2n des del ganxet) i una disminució als dos últims punts. TOTAL 4 PUNTS i una cadena per girar.

R8. Gira. Un punt baix als 2 primers punts (començant pel 2n des del ganxet) i una disminució als dos últims punts. TOTAL 3 PUNTS i una cadena per girar.

R9. Gira. Un punt baix  (començant pel 2n des del ganxet) i una disminució als dos últims punts. TOTAL 2 PUNTS i una cadena per girar.

R10. Gira i fes una disminució amb els dos punts que t’han quedat. TOTAL 1 PUNT. Estira del fil i talla deixant una mica de cua per poder amagar-la.

image

Fes tants triangles com vulguis, segons el tipus de banderola que vulguis tenir… jo n’he fet 5. I amaga’n les puntes amb l’ajuda del ganxet en altres punts.

imageAgafa un altre tipus de color per fer el suport. En el meu cas he agafat el blanc però com que no era de la mateixa mida n’he posat el doble per no haver de canviar de ganxet.

Per començar fes 10 cadenetes ( o tantes cadenes com vulguis tenir de l’extrem fins la primer triangle, apunta’t el número per poder fer el mateix a l’altra banda).

image
Ara agafa el primer triangle i fes un punt baix a cada punt.image image

…quan acabis el triangle fes 7/10 cadenes de separació entre aquest i el proper i repeteix el mateix amb tots els  triangles, així fins que acabis i tornis a fer 10 cadenes fins al final.

I llest!

imageEsperem que us agradi el tutorial, que hagi sigut entenedor i s’animeu a fer-lo. Si es així… i ens voleu fer arribar alguna foto, la posarem encantades.

P.D: SABEU QUE NOMÉS QUEDEN 2 M’AGRADA AL FACEBOOK PER A FER EL SORTEIG!! QUINS NERVIS, NO??????

Anuncis

4 thoughts on “Garlanda de ganxet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s