Feliç dia del pare

Fa molts dies que estem en stand by… Preparant cosetes per La tienda de Ágata, i la mona de les nostres Filloles…i fent de mames, és clar! Sentim haver-vos tingut abandonats i abandonades, però tornem amb força i amb un tutorial per al fantàstic dia del pare…

Una pajarita, ostres! Com es diu pajarita…. Un Llaç!?!

bow man..

Materials que necessitem:

– Agulla del 3
-Llana del color que més us agradi.
-Un trosset de cinta elàstica
-Aquest fantàstic patró (hehehe).

Punts que heu de saber fer:

-Cadeneta
-Punt baix.

Comencem?

1a volta: Fes cadeneta fins aconseguir una llargada de 20 cm, no us dic el número de punts perque depèn del tipus de llana (ah, pero compteu-los!!! que els heu de saber per la tornada, jo nhe fet uns 22 perquè ho he fet amb l’agulla del 5, trampa, trampa!).

image

2a volta: fes un punt baix al segon punt des del ganxet i continua amb punt baix fins al final (has comptat els punts, t’ha de donar 2 punts menys que la primera volta), per acabar fes una cadena.

3a volta: gira el treball i fes un punt baix en cada punt fins al final de la volta, per acabar fes una cadeneta. (ara si que t’hauria de donar el mateix número de punts que a la segona volta)

4a volta: gira el treball i fes un punt baix en cada punt fins al final de la volta, per acabar fes una cadeneta…

i així fins que el teu treball medeixi 5 cm d’alt, jo he fet 8 voltes però amb el ganxet del 3 segurament seràn 15 o16. Per acabar deixa una tira ben llarga per poder cosir com a la imatge.

image

Ara que ja ho tens cosit, posa la part cosida al centre i dona-li forma amb els dits, com t’ensenya la fotografia…imageJa casi està.

Per acabar agafa un trosset de llana i dona voltes al voltant del centre del teu treball, la quantitat de voltes que més t’agradi, jo ho he fet amb el mateix color però podeu  fer-ho amb un altre i el contrast serà més espectacular.

image

Només us falta passar-hi la cinta elàstica per darrera i cosir-la a la mida del coll de l’afortunat recpetor, en aquest cas és el meu petit skywalker.

image

més idees… també el podeu posar en una diadema i que sigui per a una nena… aaah!!! PER AL DIA DE LA MARE, VES!

Deixa un comentari